Danmarks populære sangertrio tilbyder topunderholdning til enhver type arrangementer
I 1992 dannede Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel vokalgruppen "Swing Sisters". Den fælles kærlighed til den swingende, livsbekræftende musik fik pigerne til at tage melodierne fra 20'erne, 30'erne og 40'erne på repertoiret, stærkt inspireret af såvel The Andrews Sisters som The Bosswell Sisters.

TV og udland
"Swing Sisters" har også optrådt i Sverige, Tyskland, England og senest Vietnam med stor succes. De har medvirket i adskillige TV-shows i Danmark såvel som i udlandet.

Musicals og CD-udgivelser
Siden 1992 er der skrevet 3 musicals til dem, og de har samarbejdet med det verdensberømte engelske swingorkester "The Pasadena Roof Orchestra". Dette resulterede i 2 CD'er. På en 3. CD akkompagneredes de af Sjællandske Livregiment. En CD med julesange med eget 6-mandsorkester "Swing Brothers" blev udgivet i 1997. I efteråret 2003 udkom pigernes seneste CD - "Let it be swing". Her fortolkes musik fra 60'erne - som f.eks. : "Your Mother Should Know", "California Dreaming" i swingende udgaver.

Udmærkelse
I 1995 modtog Swing Sisters "Simon Spies Showpris", som påskønnelse for at levendegøre og underholde med musik fra hedengangne tider. I 2013 tildelte Dansk Solistforbund Swing Sisters et śreslegat.