Lise-Lotte Norup debuterede som skuespiller i 1969 i filmen "Det er nat med fru Knudsen", hvor hun spillede en af hovedrollerne.

Hun har haft hovedroller i mange skuespil og musicals på københavnske teatre og turnéteatre.Har bl.a. spillet med i "Hair", "Godspell", Lise Nørgaards skuespil "Riv stikket ud", "Musen" i "Mød mig på Cassiopeia", "Rigtige Piger Ta'r Penge For Det" på Nørrebros Teater, og som look-a-like til Marilyn Monroe i "Mary/Marilyn" på Det danske Teater. Har selvfølgelig også medvirket i de tre Swing Sisters forestillinger "Swing Sisters", "De swinger stadig" og senest "Let it be swing".

Har spillet sommerrevyer over det ganske land siden 1981, fra Tivoli Revyen til Hjørring Revyen, og kunne i sommeren i 2007 igen opleves i Nykøbing Falster Revyen. I slutningen af forrige århundrede dannede hun pigegruppen "The Golden Retrievers", som ind imellem dukker uventet op. Har ofte selv skrevet musik og tekster til disse forestillinger.

Startede sin sangerkarriere med solopladen "Lise-Lotte" med egne kompositioner og tekster. Senere blev hun medlem af den swingende vokalgruppe "Hans Mosters Vovse". Dette førte direkte videre til swing musiken i "Swing Sisters".

Dertil kommer medvirken i utallige qvizzer og konkurrence-programmer på TV og hun har desuden i 52 afsnit spillet en af hovedrollerne i tv-serien "Ugeavisen". Har lagt stemme til figurer i utallige tegnefilm til både tv og video.

Lise-Lotte Norup har også udgivet 4 kogebøger om sund og sjov mad: "Lise-Lotte Norups Salatbog", "Lise-Lotte Norups Store Salatbog", "Lise-Lotte Norups Suppebog" og senest "Lise-Lotte Norups Dessertbog".

Modtog i 1995 "Simon Spies Showpris" og i 1999 "Karen Bergs Hæderslegat".

Har i foråret 2009 startet egen virksomhed www.norupdesign.dk